andreea-31

Despre mine

Sunt absolventă a Universității „Ovidius” Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Adevărata devenire a mea ca practician și psihoterapeut s-a realizat în anii ce au urmat. În cadrul formărilor pe care le-am absolvit am regăsit mereu dorința mea de a cunoaște mai multe, de a deveni mai mult și de a ajunge la psihicul oamenilor prin diferite forme.

Psihoterapia integrativă pe care o practic mi-a oferit o direcție care mi se potrivește și care livrează oamenilor beneficii pe mai multe planuri. În centrul terapiei pe care o practic este clientul și binele lui. Consider că oamenii au în ei înșiși toată forța și puterea pentru a face față tuturor dificultăților, iar cei care ajung la cabinet sunt cei mai curajoși și cei mai determinați pentru a regăsi acea forță și putere.

În cadrul lumii în care trăim la ora actuală, există multe provocări cu care omul se confruntă, există experiențe neintegrate, lucruri nespuse, sentimente netrăite. Toate acestea îl deraiază pe om de la starea lui naturală de echilibru, dar în același timp îl pot reînvăța cum să se reconecteze cu sine însuși.